Sakktanfolyamok

Sakktanfolyam

Melyik sakktanfolyam érdekel?

Információért kattints a tanfolyam címére!

12 alkalmas hétvégi sakktanfolyamom célja, hogy megismertessem az óvodásokkal a sakkjáték alapjait, mindezt mesékkel, mondókákkal, logikai játékokkal színesítve. Bízd gyermeked egy olyan sakkoktatóra, aki úgy tudja lefektetni az alapokat, hogy később mindig öröm legyen a sakkjáték! A foglalkozásokra kizárólag tanköteles korú gyerkőcöket lehet regisztrálni.  Ugye Te is szeretnéd, ha gyermeked felkészülten menne az iskolába? Válaszd a leghatékonyabb képességfejlesztő módszert és garantálom, hogy a suliban játék lesz a tanulás! A tanfolyam a sakkfigurák menetmódjának és ütéseinek elsajátítását tűzte ki zászlajára, de nem érinti az összetettebb sakkszabályok megismerését.

A tanfolyam hossza: 12 x 30 perc.
A tanfolyam ára: 18.000 Ft
Létszám: 8-16 fő

12 alkalmas hétvégi sakktanfolyamom célja, hogy megismertessem az 1. és 2. osztályos gyerekekkel a sakkjáték alapjait. Megismerjük a sakkfigurák menetmódját, ütéseit, továbbá belekóstolunk olyan alapfogalmakba mint a sakk, a matt és a patt. A megértést számos tanmese és logikai játék fogja kísérni. 

A tanfolyam hossza: 12 x 45 perc.
A tanfolyam ára: 18.000 Ft
Létszám: 8-16 fő

A tanfolyam célja a sakkjáték alapszabályait már magabiztosan ismerő, sakkozni szerető minimum 2. osztályos gyerekek számára bemutatni a legalapvetőbb fortélyokat, hogy magasabb szintre emelhessék sakktudásukat. Olyan sakkfortélyokat tanulunk, amitől „rettegni” fog minden kispajtás, szülő és nagyszülő.

A tanfolyam hossza: 12 x 45 perc.
A tanfolyam ára: 18.000 Ft
Létszám: 8-16 fő

Gyakran tapasztalom, hogy a szülők nem sakkoznak otthon gyermekeikkel. Pedig igen fontos lenne, ha a szakkörre járó gyerekek nemcsak hetente egyszer találkoznának a sakktáblával, hanem a sakkjáték egy kellemes családi időtöltéssé válna. Ennek oka legtöbbször az, hogy a családban kevesen tudnak sakkozni. A sakkozni tudó szülők/nagyszülők pedig igen gyakran téves információkat mondanak gyermekeiknek. Gyakori hiba az is, hogy a sakkjátékot komplexitásában, szárazon tanítják meg gyermeküknek, ami igen gyakran azt eredményezi, hogy a gyerekek nem éreznek rá a sakk ízére, szépségeire és hamar kedvüket szegik. Pedig a sakk tényleg az egyik legjobb logikai képességfejlesztő eszköz, persze csak akkor, ha nem a polcon porosodik. Célom, hogy a szülők (vagy akár nagyszülők) számára megtanítsam, szisztematikusan átismételjem a sakkjáték alapszabályait, valamint számos tanáccsal lássam el őket abban, hogy hogyan gyakoroljanak otthon kezdő gyermekeikkel. 

A tanfolyam hossza: 1 x 3 óra.
A tanfolyam ára: 12.000 Ft
Létszám: 8-16 fő

A tanfolyamok szervezés alatt állnak! Ha nem szeretnél lemaradni, regisztrálj hírlevelemre!